BBQ workshop – Betover jezelf tot een echte grillmaster!
Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Een professionele Grillmaster brengt je basisvaardigheden bij of leert je nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen. 

Met onze BBQ-smoker Workshop toveren we iedereen om tot ware grillmaster. We leren je alle kneepjes van het vak en geven handige tips. We verdelen de workshop in drie delen. We beginnen met een gedeelte theorie; wat kunnen we allemaal met onze smoker, op welke temperaturen grillen we, hoe werkt het allemaal? Tijdens dit gedeelte laat onze grillmaster een aantal kleine gerechtjes proeven. 

Vervolgens is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We gaan nu echt aan de slag! De groep wordt verdeeld en per groep gaan we in tweetallen werken aan een gerecht. We serveren vanavond een 3-gangendiner, geheel door jullie zelf bereidt. Uiteraard bieden onze chefs hulp met het bereiden van de gerechten. Er worden tijdens deze workshop diverse kooktechnieken toegepast. 

Zodra alles klaar staat kunnen we aan tafel en gaan we de gerechten één voor één uitserveren. De workshop zal natuurlijk lekker informeel zijn zodat iedereen ondertussen eventueel ook kan genieten van een lekker drankje. Vandaag staan plezier en ontspanning voorop en zullen we genieten van onze gerechten!

BBQ workshop Phoodies
sushi phoodies
Scroll naar top