BBQ smoker Workshop

Kneepjes van het vak

Met onze BBQ-smoker workshop toveren we iedereen om tot een ware grillmaster. We leren je alle kneepjes van het vak en geven handige tips. De workshop is informeel en er is alle ruimte om tussendoor lekker samen te genieten van een drankje. Plezier en ontspanning staan hierbij voorop. (en lekker eten natuurlijk!)

Tijdens deze workshop ga je op smaakvolle reis, waarbij je alles leert over het gebruik van een BBQ Smoker als een professional.

HOE WORDT Je nou een echte GRILLMASTER?

De workshop is verdeeld in drie delen. We starten met een stukje theorie. Wat kun je allemaal met de Smoker, op welke temperaturen grillen we en hoe gaat dit allemaal in zijn werk. Dit stukje theorie onder het genot van een aantal kleine gerechtjes die al door onze grillmaster zijn bereid.

Na het theorie gedeelte is het tijd om zelf aan de slag te gaan met de BBQ Smoker workshop. Er worden diverse kooktechnieken toegepast tijdens de workshop, je leert de snijwijzen en meerder BBQ technieken. In teams van twee a drie personen gaan jullie het driegangen diner voorbereiden, bereiden en zullen gezamenlijk eten na ieder gerecht.

Ben jij klaar om de grillmaster in jezelf naar boven te halen?

Scroll naar boven