Chocoladeletter maken

Bijzonder cadeau

Klaar om je onder te dompelen in de wereld van chocolade? Dan is deze chocoladeletter workshop precies wat jij zoekt! Tijdens onze chocoladeletter workshop ontdek je het ambacht achter dit heerlijke lekkernij! Perfect als feestelijke activiteit tijdens de feestdagen of als bijzonder cadeau. Laat je creativiteit smelten terwijl je jouw eigen smaakvolle en ambachtelijke chocoladeletter creƫert.

een moment vol plezier

Een middag vol plezier, creativiteit en natuurlijk chocolade! Tijdens deze workshop krijg je de kans om je eigen chocoladeletter te maken, helemaal naar jouw smaak en stijl. Of je nu voor een klassieke melkchocolade gaat, een romige witte chocolade of juist wil experimenteren met ruby of pure chocolade, het kan en mag allemaal!

Wij leren je om de perfecte letter te maken, van het smelten van de chocolade tot het decoreren en daar kunnen je favoriete toppings natuurlijk niet bij ontbreken. Aan het einde van de workshop neem je niet alleen je letter mee maar ook een stukje kennis en nieuwe vaardigheden.

Klaar om jezelf onder te dompelen in de zoete wereld van chocolade?

Scroll naar boven