Sushi maken

Rollen, vouwen, snijden

Sushi is een typisch Japans gerecht dat in korte tijd enorm populair is geworden. Sushi bestaat uit rijst met een aantal andere ingrediƫnten. Vaak is dit vis, maar ook groente, vlees, gevogelte of ei worden gebruikt. Daarnaast bevat sushi veelal gedroogd zeewier.

Tijdens deze workshop rol, vouw en snijd je onder deskundige begeleiding van een echte sushimaster tot wel zes verschillende soorten sushi. Omdat er zoveel verschillende soorten sushi zijn is het tijdens de sushi workshop heel eenvoudig om rekening te houden met ieders smaak.

bereiding

We beginnen de workshop met een korte introductie over de geschiedenis van sushi en de verschillende ingrediƫnten die vaak worden gebruikt. Daarna zullen we beginnen met het bereiden van de eerste sushi gerechten. Je krijgt de kans om zelf sushi te rollen onder begeleiding van onze chef.

Ontdek hoe je verschillende soorten sushi-rollen kunt maken, van de klassieke California Roll, overheerlijke surf en turf roll tot een smaakvolle temaki handroll. Als alle sushi gerechten zijn bereid is het tijd om samen te genieten van alle creaties.

Niet alleen sushiliefhebber maar ook benieuwd hoe je dit zelf zou kunnen maken?

Scroll naar boven