Tapas workshop

In Spaanse sferen

Ook zo gek op tapas? De workshop tapas maken is een gezellige en creatieve workshop die je helemaal in Spaanse sferen brengt. Tijdens de tapas workshop ga je op culinair avontuur vol smaak en gezelligheid.

Er bestaan wel meer dan honderd verschillende soorten tapas. Tijdens deze tapas workshop krijg je de mogelijkheid om een aantal van deze kleine Spaanse hapjes te leren koken. Warm, koud, lunch of diner, alles is mogelijk.

tijd om jullie kennis te testen

We beginnen met een kennismaking, een korte introductie over het verhaal achter de tapas. Je leert meer over de geschiedenis en de verschillende regionale invloeden die de tapas kenmerken.

Daarna is het tijd voor de bekende tapas quiz. Wat weten jullie zelf over tapas en wat kan jij hierna zelf in de keuken gaan toepassen. Als de uitslag bekend is, is het tijd om te koken!

wie maakt de beste tapas?

Tijd om ervaring op te doen in de keuken! Onder begeleiding van onze experts bereid elk team een aantal tapasgerechten. Van echte klassiekers zoals patatas bravas en tortilla EspaƱola tot verassende moderne creaties die we nog even geheim houden.

Na het harde werken is het tijd om gezamenlijk te proeven van alle tapas gerechten. Proef de verse ingrediƫnten, de kruidige smaken en de sfeer van de Spaanse eettafel.

Gezelligheid staat centraal. Geniet van samen koken, proeven en delen van heerlijke gerechten.

Scroll naar boven