Get loaded

OUD EN VETROUWD!

Bij Phoodies raken we nooit uitgekeken op deze echte klassieke snack. Het perfect gebakken frietje dat krokant is van buiten en zacht van binnen.

Maar wat is een frietje zonder saus? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sauzen. Van de klassiekers van vroeger tot verassende smaakexplosies van nu. Keuze uit traditionele mayonaise of curry maar ook truffel mayonaise, sriracha mayo of bijvoorbeeld Zeedijk mayo zijn een optie. Alles is mogelijk!LOADED FRIES

Loaded fries zijn een heerlijke twist op de traditionele friet! Onze foodtruck tovert de lekkerste frietcreaties tevoorschijn. In plaats van gewone friet, worden deze verrukkelijke creaties belegd met verschillende hartige ingrediënten, waardoor ze veranderen in een vullende maaltijd of heerlijke snack. Van smeuïge gesmolten kaas tot knapperige bacon met bijpassende sauzen en verse kruiden.

Vol van smaak en creativiteit, wij tillen het klassieke friet gerecht naar nieuwe culinaire hoogte. Ga jij liever voor een ‘Top Loaded’ frietje met truffel mayonaise, Parmezaanse kaas en peterselie of ‘Meat Loaded Rund’ een smaakvol frietje met stoofvlees, truffel mayonaise en bosui? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

opzouten die frietjes en…

Scroll naar boven