Lekkere trek!

POFFERTJES & PANNENKOEKEN

In onze rode foodtruck rijden wij door Nederland om bedrijven te voorzien van heerlijke poffertjes! Misschien binnenkort ook wel bij jou… en als je aan poffertjes denkt, dan kunnen pannenkoeken niet ontbreken.

Van klassieke pannenkoeken met stroop en poedersuiker tot verrukkelijke poffertjes met boter en basterdsuiker. Wij bereiden niet alleen traditionele pannenkoeken en poffertjes… ontdek ook onze nieuwe smaakvolle creaties. Ben jij team karamel zeezout of kies jij voor kokospannenkoekjes met sinaasappelsaus?

Wafels & donuts

Proef de knapperige buitenkant en de zachte, luchtige binnenkant van onze wafels! Toppings in overvloed, kies jij voor verse aardbeien of top jij je wafel af met heerlijke chocoladesaus? Stel je eigen wafel samen, van de klassieke suikerwafel tot de smaakvolle fruit en slagroom combinatie.

Niet alleen de geur van verse wafels doet het goed, ook bij het ruiken van verse donts beginnen gasten spontaan te zoeken naar de juiste foodstand.

Of het nu gaat om een bruisend festival, een personeelsfeest of een intiem tuinfeest, onze foodstand met lekkernijen voegt een vleugje zoete magie toe aan elk evenement!

Wij komen graag langs met onze poffertjes, pannenkoeken, wafels en donut stand.
Of je nu trek hebt in een snel tussendoortje of uitgebreide maaltijd.

Scroll naar boven