feest

EEN ONVERGETELIJK FEEST

Bij Phoodies weten we dat een feestavond draait om plezier, lekker eten en onvergetelijke momenten!

Verjaardagen, jubilea of gewoon een gezellig samenzijn. Er is vaak wel een reden te bedenken voor het geven van een feest. De combinatie van het juiste eten met bijpassende dranken kunnen de sfeer van een feest versterken en voor extra ervaring en belevenis zorgen.

THEMATISCH CONCEPT

Voordat we starten met het plannen van de catering is het belangrijk om een thematisch concept te schetsen. We bespreken de gelegenheid, de gastenlijst en de gewenste sfeer. Kiezen jullie voor een informele barbecue in de achtertuin, een chique cocktailparty of toch een themafeest? Het thema zal helpen bij het bepalen van het type catering dat bij jullie feest past.

Naast food is ook de drankkeuze belangrijk. Je wil wellicht een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken aanbieden die passen bij het thema en de smaakvoorkeuren van je gasten.

JOUW START VAN HET FEEST BEGINT BIJ ONS.

Ontdek hoe onze feestelijke catering de smaakvolle touch toevoegt aan uw feest. Met een glimlach en een energieke houding staan we klaar om uw gasten te verwelkomen en te bedienen. We brengen de feeststemming met ons mee!

Scroll naar boven