FESTIVAL CATERING
DE FOOD EVENT EXPERIENCE

FESTIVAL CATERING

FESTIVAL CATERING

CATERING VOOR JE FESTIVAL? GEREGELD.

Hoe regel je catering voor een festival? En hoe zorg je ervoor dat de honderden of duizenden bezoekers aan je festival lekker kunnen eten en drinken? Laat het aan ons over!

EXPERTS IN FESTIVALCATERING

Phoodies is jouw partner als het gaat om de catering voor grote feesten of festivals. Want als experts op het gebied van festivalcatering weten we precies wat daar allemaal bij komt kijken. De allerbeste foodtrucks en lekkerste cocktails? Wij weten ze te vinden!

EEN PROFESSIONEEL CATERINGPLAN

We stellen een volledig cateringplan op, waarbij we uiteraard rekening houden met kwaliteit, afwisseling in het aanbod en de wensen van jou als opdrachtgever. Het opstellen van het cateringplan doen we samen met jou. De uitvoering? Die kun je helemaal aan ons overlaten.

GEEN UITDAGING TE GROOT

Omdat we al even meedraaien in het festivalcircuit hebben we een groot netwerk van professionele medewerkers en leveranciers. Dat zorgt ervoor dat we iedere uitdaging het hoofd kunnen bieden. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. De catering voor je feest of festival kun je dus alvast afvinken op je to-do-list!

IETS VOOR JOU?

Enthousiast geworden? Boeken kan een voudig via onderstaande knop. Liever iets meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Scroll naar boven
Scroll naar top